Webbplats

Tjänst

Webbplatser

En handgjord skiss på wireframes för en webbplats

Den centrala punkten i din närvaro på internet är din webbplats. Vår specialité är webbplatser baserade på CMS-systemet WordPress.

Vilken funktion har en webbplats?

En webbplats är oftast en kombination av flera olika funktioner, informationskälla, marknadsföringskanal, e-handel, bokningshantering, kommunikationskanal med mera.

Vad kännetecknar en bra webbplats?

Vad som definierar en bra webbplats kan vara svårt att säga. Fyller den sitt syfte och funktion? Ja, då är den bra helt enkelt. Kan den bli bättre? Alltid.

Vi tycker att en bra webbplats ska vara mer än att bara nå upp till lägsta nivån för att fylla sitt syfte. Vi gillar teknik, internet i allmänhet och webben i synnerhet och tycker att en bra webbplats ska vara informativ, lättnavigerad, snygg, teknisk väl implementerad och därtill riktigt riktigt snabb.

Två personer vid en Macbook, den ene pekar på skärmen

Vår produkt

Vi har lagt ner mycket jobb för att se till att kunna leverera en riktigt bra teknisk grund för din närvaro på internet. Vi brukar säga att valen vi gör drivs av rationalitet, och så även vår utvecklingsprocess, vi strävar hela tiden efter att skapa en så bra och lättanvänd produkt som möjligt.
Det ska inte vara svårt att ha en hemsida 2021 tycker vi, vill du ändra eller lägga till innehåll eller bilder på din hemsida ska det inte vara krångligt, du ska inte behöva ringa någon för att få jobbet gjort.
En ny landningssida för din instagram-kampanj ska inte ta en dag att få till. Med textinnehållet och bilderna till hands ska det inte ta mer än några minuter, punkt.

Vill du också ha en snygg & blixtsnabb webbplats?

Vi bygger snygg, rationell, konverterande och blixtsnabb webb till en rimlig prislapp.
Vår hemsida är snabbare än en oljad blixt, det borde din också vara.