Sökmotoroptimering

En dator som visar google analytics översiktssvy

Tjänst

Teknisk sökmotoroptimering

Teknisk sökmotoroptimering (SEO) handlar primärt om just de tekniska bitarna av din webbplats såsom källkod, mobilanpassningar, laddtider, optimering av bildrenderingar och strukturering av data samt innehåll.

Teknisk sökmotoroptimering handlar alltså om att med alla medel som står tillbuds hjälpa sökmotorer som Google på traven med att hitta och indexera innehållet på din webbplats. Med över 10 års erfarenhet av utveckling för webben med ett konstant SEO-tänk vågar vi påstå att vi är proffs på detta och levererar förstklassig teknisk sökmotoroptimering i alla våra leveranser.

Målet med teknisk SEO är att Googles robot som indexerar webbplatser snabbt och enkelt ska kunna hitta allt innehåll på din webbplats och förstår vad det är. Detta för att kunna läsa in och indexera all information som finns på varje enskild sida. Vilka är titlarna, vilken är den mest relevanta brödtexten och de mest relevanta länkarna.

Googles algoritm innehåller massor av faktorer för att ranka webbplatser, några av hygienfaktorerna för en bra webbplats är:

  • Snabb sidladdning
  • Är mobilanpassad
  • Är fri från tekniska fel
  • Innehåller inga trasiga länkar
  • Innehållet har korrekt markup för titlar, undertitlar, brödtext, länkar och bilder
  • Webbplatsen levereras över en krypterad anslutning

Teknisk sökmotoroptimering ingår alltid i webbplatser levererade av oss

För oss är det en hygienfaktor och en del av vår yrkesstolthet att de tekniska bitarna av en levererad webbplats är korrekt implementerade. Något annat är helt otänkbart.
Efter genomförd leverans och produktionssättning jobbar vi också kontinuerligt med att förbättra vår implementation, detta är en del av de uppdateringar vi skickar till din webbplats.

Vanliga frågor om sökmotoroptimering (SEO)

Vill du klättra bland sökresultaten på Google?